Diákoknak és csoportoknak

Minden SZERDA DIÁK ÉS GYERMEK KEDVEZMÉNYES NAP

Szerdánként a diákok (maximum 25 éves korig, érvényes diákigazolvánnyal) számára a napi belépőjegy kedvezményes ára: 6 300 Ft.
Szerdánként a gyermekek (3-14 éves korig) számára a napi belépőjegy kedvezményes ára: 4 000 Ft.

Csoportos kedvezmény
Hoznád a barátaidat is? Csoportos belépőjegy kedvezményt biztosítunk 20 fő feletti csoportok részére.
A kedvezmény igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Kérd csoportos kedvezmény ajánlatunkat az info@aquarena.hu címen. Az e-mail-ben kérjük, mindenképp tüntesse fel a csoport korosztály szerinti összetételét:

Hány fő felnőtt?
Hány fő gyermek? (3-14 év között)
Hány fő diák (érvényes diákigazolvánnyal)?
Hány fő nyugdíjas (60 év feletti)?

Délutáni kedvezmény
Minden DÉLUTÁN 15 ÓRA UTÁN (kivéve a Forma-1 Magyar Nagydíj időszakát) a pénztárakban megváltott aznapi belépők árából kedvezményt adunk. A délutáni kedvezmény csak a teljes árú jegyekre vonatkozik, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Délutánonként a diákok számára a napi belépőjegy kedvezményes ára: 6 200 Ft.

Medencék és csúszdák
Az Aquarénában összesen 9 hűsítő medence és 26 összesen 1,5 kilométernyi hosszú csúszdarendszer várja a csobbanni vágyó vendégeket.

Simulj a csúszdába és bízd magad a víz sodrására! A sebességszintekkel párhuzamosan garantáltan változik az adrenalinszinted is! Akár 120 métert “zuhanhatsz” a 14 méterrel alattad lévő medencébe.

 

Rendezvények

Az Aquarénában kiváló lehetőséget biztosítunk rendezvények megszervezésére. Legyen szó családi napokról, céges csapatépítőkről, termékbemutatókról az aquaparkunk nagyon jó választás.

A rendezvények esetén csoportos kedvezményt kínálunk megrendelőinknek.

Előre egyeztetett időpontban az egész aquapark kizárólagos használatára is lehetőséget kínálunk. Az esti rendezvényekhez pedig kivilágított medencéinket, hangulatos teraszainkat, koktél- és pool-bárunkat is kínáljuk.

A bejárati épület tetején kialakított 400 nm-es Panoráma terasz fantasztikus kilátást nyújt mind a park, mind a Hungaroring területére.

Emellett az Aquaréna 5000 nm-es füves területe is kitűnő rendezvényhelyszín: a csapatépítők, sportesemények mellett lehetőség van ügyességi és technikai pályák, játszóterek, ugrálóvár kiépítésére is.  A füves terület szeparált infrastruktúrával és külön parkolórésszel rendelkezik, így nagyobb sátrak, színpadok felállítására is alkalmas.

Rendezvénytípusaink:

  • Céges csapatépítő
  • Családi nap
  • Sportnap
  • Termékbemutató
  • Partnertalálkozó
  • Promóciós rendezvény
  • Szakmai továbbképzés

Kapcsolat

Rendezvényekkel kapcsolatban kérjük, keressen minket ezeken az elérhetőségeken:

Telefon: + 36 28 541 100

Email: info@aquarena.hu