Magyarország legnagyobb vízi szórakoztatóparkja!

Szolgáltatások

Medencék és csúszdák

Simulj a csúszdába és bízd magad a víz sodrására! A sebességszintekkel párhuzamosan garantáltan változik az adrenalinszinted is! Akár 120 métert "zuhanhatsz" a 14 méterrel alattad lévő medencébe. 

Tovább

Pöttöm játszó

Az apróságokat és szüleiket baba-, és gyermekjátszótér valamint családi napozó várja. Strand játékok, árnyékos kuckók, kreatív foglalkoztatók a park több pontján. Az öltözők melletti falakon a HOMO LUDENS telepített interaktív játékai.

Tovább a galériára

Kemping

Ugye, hogy egy nap nem elég? Maradj még párat! A szálláskereséssel sem kell fáradnod, mert örömmel látunk a park mellett kialakított, száznál is több lakóautót, lakókocsit, sátrat befogadó, teraszos panorámakempingünkben. A 2500 négyzetméteres területen mindent megtalálsz, ami egy romantikus táborozáshoz kell.

Tovább

Sportpályák

A parkban szakképzett animátor csapat segít, hogy két csúszdázás közt pihenésképpen sportolhass valamit. Viziröplabda, csúszdaverseny, teke...? Mindenre van megoldásunk. Ha baráti társasággal érkeztél a park több mint ötezer négyzetméter alapterületű füves területén kedvedre strandlabdázhatsz, focizhatsz vagy tollasozhatsz. A sportokhoz az animátoroktól igényelhetsz sporteszközöket.

Tovább a galériára

Animációs programok

Olyan szabadidős tevékenységeket, játékokat kínálunk, melyek során nem csak szórakozhatsz és feltöltődhetsz, hanem sok esetben valamely képességed fejlődik. A programok az Aquapark játékaiban rejlő lehetőségeket kreatív módon aknázzák ki, így még ha először nem is gondoltál rá, hogy aktívan töltsd a szabadidőd, e mókás játékok révén biztosan elcsábulsz Te is. Jól teszed, hiszen feledhetetlen élményben lesz részed, és ne csodálkozz, ha közben olyan szabadnak érzed magad, mint gyermekkorodban.

Tovább a galériára

AIR BALL Bázis

Az idei nyáron is exkluzív környezetben: Magyarország legnagyobb vízi szórakoztató parkjában, a mogyoródi Aquaréna csúszdaparkjában pörögnek tovább AIR BALL gömbjeink!

Tovább a galériára