BELÉPŐJEGY VÁSÁRLÁS (online fizetéssel)

Jegyértékesítő partnereink közvetítésével kényelmesen, otthonról vásárolhatnak online belépőjegyet – a szezonális időszakban (június 8. – szeptember 1.) – partnereink weboldalain keresztül.

Ticketportal jegyértékesítő partnerünknél június 15-30. között akciós áron vásárolhat jegyet a “napi első 50” szerencsés vásárló.
Figyelem, a “Napi első 50” akció keretében vásárolt jegyek dátummal ellátottak és kizárólag az adott napon vehetőek igénybe!
Másik, a jegyen szereplő dátumtól eltérő napra nem érvényesek az így vásárolt belépőjegyek! Az akció csak a Ticketportal felületén érhető el.
“Napi első 50” kedvezményes jegyáraink: Felnőtt jegy 5000 Ft, Diák/Senior jegy 4000 Ft, Gyermek jegy 2000 Ft

Kérjük kattintson a jegyértékesítő partnerünk egyikén és az újonnan felbukkanó weboldalon – regisztrációt követően – máris vásárolhat jegyet, online bankkártyás fizetéssel:

FONTOS INFORMÁCIÓ: a jegyértékesítő partnereinknél történő jegyvásárlást követően a .PDF fájlban kapott/letöltött SORSZÁMOT ÉS VONALKÓDOT tartalmazó belépőjegyeket KI KELL NYOMTATNIA A/4 PAPÍRRA mert erre a helyszínen nincs lehetőség és Önök kizárólag papír alapú jegy birtokában tudnak az Aquaréna területére belépni.

Megértésüket köszönjük!

Ticketportal

ticketportal

Tixa

tixa